sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

EDISTYMISTÄ!


Näin tuossa viikolla pitkästä aikaa erään ystäväni ja sain kuulla mielenkiintoista palautetta. Hänen mielestään olin hoikistunut entisestään ja itse en ollut tätä asiaa niin aktiivisesti seurannut, mutta pistin asian korvan taakse.

Nyt viikonlopun aikana ehdin keskittyä taas itseeni ja huomasin, että noin kuuden viikon aikana painoni on pudonnut 93 kilosta 91 kiloon. Päätin pitkästä aikaa tsekata vartaloni mitat, että näkisin konkreettisesti missä mennään. Mittasin vartaloni usein laihdutusprojektini aikana nähdäkseni edistymiseni. Seurasin painoni lisäksi myös mittoja, koska paino saattoi joskus junnata paikoillaan, vaikka laihtumista tapahtui siitä huolimatta. Tätä metodia olen neuvonut kaikille laihduttajille, jotka masentuvat paikoillaan junnaavan painonsa kanssa. Vaaka kun ei ole koko totuus!

Nyt myös vartalon mittani olivat pienentyneet painoni myötä. Syksyllä vyötäröni ympärystä oli 99cm ja nyt mittasin sen olevan 93cm. Lantioni oli samassa ajassa kaventunut 100cm:stä 99cm:iin. Niska taas oli kaventunut 44cm:stä 42cm:iin. Myös rasvaprosenttini on pudonnut 26:sta 24:ään. Ankara treenaaminen on näköjään tuottanut tulosta!

En ollut ikinä mitannut rinnan ympärystä, mutta nyt kokeilin ottaa senkin: 109cm. Melkoisen laihassa kunnossa tämä isäntä siis tällä hetkellä on. Tuosta huolimatta keskivartalon alueella on edelleen sitä löysää, josta alkuvuodesta kirjoitinkin. Siitä eroon pääsemiseksi ei pitäisi olla ongelmia nykyisellä BodyWorkersin ja laatimalla treeniohjelmalla ja ruokavaliolla.
Yllä viime kevään painonpudotukseni.

Vuosi sitten pyrin pelkästään pudottamaan kiloja, mutta tänä vuonna pyrin myös hankkimaan lihaksia. Oli hyvä ottaa nuo vartalomitat tässä kohtaa, koska tulen vertaamaan niitä tulevaisuuden mittoihini. Sinänsä mielenkiintoisia tuloksia tulossa, kun tulen tänä vuonna oppimaan vähintään 300 harjoitusta. Niiden soveltaminen itseeni vie takuuvarmasti tätä projektia eteenpäin. Personal trainer opinnotkin alkavat parin viikon päästä, joten kaikki tuleva tieto auttaa saavuttamaan tavoitteeni. Tieto on valtaa myös kuntoilussa!
 
Sovimme valmentajani kanssa aamuvarhaiset treenit tiistaiksi. Nyt lähes punttisalin naapurissa asuvalle ei ole ongelma ilmestyä salille seitsemäksi. Tämä on hieman helpompaa kuin junalla matkustelu treeneihin. Aamurytmi sopii itselleni muutenkin hyvin, kun silloin muu yhteiskunta nukkuu ja salilla saa olla rauhassa. Lisäksi kukaan ei takuulla yritä soittaa minulle siihen aikaan. Työasioissa, kun joku saattaa soitella iltamyöhäänkin, niin silloin on hyvä olla puhelimen äärellä. Salilla taas fokukseni on täysin harjoittelussa ja sinne ei ole puhelimella asiaa!

Tässä on pian sunnuntai lusittuna, mutta päivää on vielä vähän jäljellä. On siis aika siirtyä treenaamaan tiskaamista ja suunnitella alkavaa viikkoa.

Erinomaista naistenpäivää kaikille!

-Jaakko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.