torstai 31. joulukuuta 2015

KIITOS 2015!


”Ihminen voi muuttaa itseään ja hallita omaa kohtaloaan – siihen johtopäätökseen tulee jokainen, jonka mieli on avoin oikeanlaisen ajattelun voimalle.”

– Christian D. Larson
(1866-1954)

Välipäivät kuluivat kirjallisuutta lukiessa ja heräsin vuoden viimeisenä päivänä moniin ajatuksiin. Kaivoin esiin kirjoitelman, jonka olin laatinut 1.1.2015. Olin raapustanut siihen ylös sen hetkiset ajatukseni ja tavoitteeni mitä haluan saavuttaa tämän vuoden aikana. Huomasin, että vain paria asiaa lukuun ottamatta kaikki tavoitteeni olivat toteutuneet. Jopa mahdottomilta tuntuneet asiat olivat menneet läpi. Muistan miten silloin aloin kirjoittaa tuota listaa heti luettuani erään tuttuni kirjoittaneen Facebookkiin uuden vuoden kunniaksi jotain tällaista:

”Kirjoita tästä hyvä vuosi.”

Niinpä istuin alas ja kirjoitin kaiken mitä mielessä oli ja mitä halusin saavuttaa. Kirjoittaessa asetin tavoitteita, joista yksi meni näin:

”Tänä vuonna aion oppia ja tehdä paljon uusia asioita. Aion mullistaa elämäni uusilla asioilla ja kasvaa ihmisenä taas eteenpäin.”

Ja näin siinä toden totta kävi! Vuosi Bodyworkersilla antoi enemmän kuin koskaan uskalsin toivoa. Yksistään kaikki se tietomäärä ja sinnikäs treenaaminen lunasti tuon tavoitteen, mutta sen lisäksi värikäs yrittäjäelämäni antoi paljon. Linnoittauduimme tiimini kanssa Tampereen New Factoryn tiloihin, jossa kontaktoiduin pian uusiin ihmisiin ja solmin uusia yhteistyökuvioita. Pian pidin päälläni IGDA:n hupparia ja osallistuin erilaisiin tapahtumiin ympäri Suomea. Suurin tapahtuma oli Super Cellin järjestämä Games First, missä esittelin nyt Suomessa soft launchissa olevaa Battle Buzzia.
Tätä otosta ei käytetty ikinä missään häikäisevän auringonvalon takia. Näytin siristävien silmien kanssa Clint Eastwoodilta.
Esittelin peliämme viime keväänä New Factory openissa.
Tähän tilaisuuteen muistaakseni leikkasin viikossa trailerin, josta yleisö innostui.
Pelimme herätti mielenkiintoa myös Super Cellin tapahtumassa. Vartalo oli jo tuohon aikaan saanut positiivista osumaa.
Aamuisin me valmentajan kanssa harjoittelimme uusia tapoja treenata.
Näin mies pysyi virkeänä koko vuoden!
Treenaaminen päätyi lopulta Bodytreeni -lehteen.
Työpaikalla pojat muistivat minua ja ostivat Lady protein patukan tuliaisiksi kauppareissulta.
2015 on siis ollut erittäin antoisa, mutta en voi silti sanoa vuoden olleen helppo. On ollut hetkiä, joissa olen ollut kuin selkä seinää vasten ”Miten minä tämän teen?” tai juossut kelloa vastaan ja koettanut saada kaiken kuntoon ennätysajassa. Muistan kun 8. syyskuuta olin toimistolla ja satuin työn ohessa viestittelemään valmentajani kanssa. Hän tokaisi viisauden:

Älä ny liikaa duunia paina… Levätäkin tarvii.”

Näin juuri ja nyt olen ollutkin lomalla viime viikon keskiviikosta lähtien.
Viimeksi tämmöinen hetki oli toukokuussa 2011. Tämän aamuisen tutkiskelun jälkeen tiskasin astiat ja lähdin Pyynikille lenkille laittaen Ozzy Osbournen No More Tears –levyn soimaan, jossa on mukavan rouheat kitara soundit, suosittelen.
Pyynikin kallioilla sai rauhassa kuluttaa 577 kilokaloria energiaa.
Äskeisestä maisemasta kapusin vieläkin korkeammalle. Lunta ei hirveästi ole, mutta kyllä tämä kelpaa.
Tätä kirjoittaessa olen juuri ehtinyt tottumaan tähän lomailuun. Sitä mukaa myös aivoissani olevat rattaat ovat alkaneet raksuttaa ja punon itselleni uusia juonia tulevaa vuotta varten. Tässä on nyt muutamia juttuja kehitteillä ja on hauskaa kirjoittaa ylös, että ”tuohon mennessä olen saanut aikaan tuon”. Keitto on vielä kesken, mutta… katsotaan mitä 2016 tuo tullessaan, minä odotan sitä innokkaasti.

Mitä tahansa suunnitteletkin, se onnistuu, kun vain haluat sitä tarpeeksi.
Rohkeutta ja menestystä kaikille uutta vuotta varten!

– JaakkoEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.